Notícies

Concert per la Marató de TV3
Dilluns, 25 de novembre de 2013

Aquest any, el Cor femení de Granollers, fa la seva quarta participació amb la Marató de TV3 realitzant el ja tradicional concert benèfic on els diners recaptats amb l'entrada al concert seran destinats a l'estudi del tractament de malalties neurodegeneratives.

El concert d'aquest any serà molt especial, ja que el Cor femení de Granollers estarà acompanyat per la Big Band Combo de Granollers, la big band d'alumnes de l'escola de música Combo de Granollers (www.combo.cat).

Aquí teniu les dades per venir a veure'ns:

Dia: Dissabte 30 de novembre de 2013
Lloc: Sala Tarafa de Granollers (Carrer Corró 47)
Hora: 19:00h
Preu: 5€ que aniran a benefici de la Marató de TV3 d'enguany

Us esperem a tots al concert, ja que participar i donar per la Marató de TV3 diu molt de tu. #nodegenera


Fent amics: Altzaga Abesbatza
Dilluns, 4 de juny de 2012

Seguint amb la celebració del nostre cinquè aniversari, ens plau comunicar-vos la nova activitat del Cor femení de Granollers.

Durant aquesta temporada hem estat cercant corals com la nostra, formada per dones i de caire amateur per a poder fer un intercanvi musical, cultural i d'amistat. La coral basca Altzaga Abesbatza, des del primer moment, li va agradar la iniciativa i és per això que realitzarem conjuntament aquest intercanvi coral.

Aquesta trobada de corals femenines ha estat pensada per compartir experiències i músiques amb formacions vocals de similars característiques, així com conèixer quin tipus de repertori canta cadascuna, com està gestionada,...

Cor femení i Altzaga Abesbatza


La coral Altzaga Abesbatza es va crear l'octubre del 1997 mitjançant l'"Asociación Socio Cultural de Mujeres de Erandio" essent una de les primeres formacions corals exclusivament femenina del País Basc. Ha realitzat diferents concerts per tot el territori espanyol així com a França en el Festival Paris Ille de France. Des de la seva fundació els seu director ha estat el mestre Gerardo Franco.

Per a l'intercanvi coral s'han programat tres concerts, un a Catalunya i dos al País Basc.

L'Altzaga Abesbatza vindrà a visitar-nos a la nostra ciutat durant els dies 28 i 30 de juny. Durant aquesta visita es realitzarà el primer concert de germanor el dia 29 de juny a la Sala Tarafa de Granollers a les 19:00h on els dos cors realitzaran un petit concert interpretant peces dels seus repertoris habituals.

El Cor femení de Granollers anirem a Erandio la següent setmana durant el 5 i el 8 de juliol. A la nostra visita celebrarem un parell de concerts amb l'Altzaga Abesbatza i també amb un altra coral amateur de dones el Xuxurlariak de Amorebieta, dirigida per Marian Ruiz.

Durant els dos intercanvis es realitzaran diferents visites per els respectius territoris per poder fer el màxim de germanor entre les corals.

Us esperem al concert de Granollers, i si de casualitat a principis de juliol esteu a prop de Bilbao, no us perdeu algun dels dos concerts que realitzarem.

Aprofitem aquesta notícia per donar les gràcies als nostres patrocinadors que ens han ajudat a planificar i organitzar aquest intercanvi coral.


Record del cinquè aniversari
Dimecres, 4 d'abril de 2012

El diumenge passat (1 d'abril) es va celebrar al Teatre Auditori el concert del nostre cinquè aniversari.La finalitat d'aquesta celebració, sobretot, era passar-ho bé i sorprendre al públic i, així va ser. Va ser una vetllada molt especial on es van reunir l'emoció, els nervis i el caliu del públic fent-la màgica.

Aquest concert presentava un repertori original i totalment diferent al que tothom està acostumat a escoltar. Cançons Amoroses era un gran repte però finalment ha esta un encert ja que un dels millors records que tindrem d'aquella nit serà el final del primer bloc on el públic es va arrancar amb una de les ovacions més grans que hem tingut mai a l'escenari, pronosticant un gran concert.

Des d'aquí volem donar les gràcies a tothom que ens va acompanyar aquell dia, els músics, els actors, el tècnics... i sobretot a tothom que va venir a veure'ns.

Us deixem un parell de vídeos perquè recordeu com va anar tot plegat. El primer és del final del concert i el següent la notícia del canal VOTV (Vallès Oriental Televisió) on al programa InfoVallès mostren algunes imatges de l'espectacle.

De nou volem donar-vos les gràcies i us assegurem que seguirem amb la mateixa alegria i il·lusió per anar sumant més anys al nostre Cor femení.Notícies anteriors:

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ...11>
cat es fr it pt en de ru jp © 2012 - Cor Femení­ de Granollers - Tots els drets reservats - info@corgranollers.com
Segueix-nos a  |   |