carregant... carregant...

El cor

El cor El Cor Femení de Granollers és una formació de la ciutat de Granollers (el Vallès Oriental).

Com la gran majoria de poblacions de Catalunya, Granollers, amb més de 60.000 habitants, té una gran tradició coral. Aquesta manifestació cultural ha esdevingut en la creació de formacions com el Cor Femení de Granollers, un conjunt amateur les integrants del qual són dones.

Les seves finalitats són:
  • Fomentar la música coral per a veus blanques; en aquest cas, per a veus femenines adultes.
  • Promoure la ciutat de Granollers.
  • Donar l’opció a les cantaires del cor a aprendre música i cant coral, ja sigui mitjançant classes particulars o master class gratuïtes per totes les cantaires.

El Cor Femení de Granollers es va fundar l’any 2007 i des d'aleshores ha realitzat tot tipus de concerts, entre els quals destaca el de la seva presentació oficial, el dia 16 de maig de 2009.

Canta un repertori molt ampli: música tradicional catalana i d'arreu (peces espanyoles, argentines, africanes o orientals) i fins i tot música moderna (en alguns casos acompanyades per una big band).

Des de la seva formació, la coral ha estat dirigida pels germans Marc i Marta Dosaiguas. En Marc n’és el director i la Marta, la sotsdirectora i alhora la pianista acompanyant. Tots dos posseeixen una àmplia trajectòria com a músics i com a cantaires de cor: en Marc és cantaire de l’Orfeó Català, cor resident del Palau de la Música de Barcelona, i la Marta cursà els estudis superiors com a intèrpret de piano a l’ESMUC, l’Escola Superior de Música de Catalunya.

El Cor Femení de Granollers és obert a qualsevol tipus de suggeriment i de proposta musical. Us podeu posar en contacte mitjançant un correu electrònic a info@corgranollers.com o trucant al telèfon +34 669 007 509.


cat es fr it pt en de ru jp © 2012 - Cor Femení­ de Granollers - Tots els drets reservats - info@corgranollers.com
Segueix-nos a  |   |